Bergvärme Kungsbacka

Bergvärme i Kungsbacka

Installation av bergvärme med bergvärmepump i Kungsbacka

bergvärmepump från NIBE hos Rörtjänst Vallda i KungsbackaBergvärme kommer som man hör på namnet från berg. Bergvärme använder sig av den lilla värme som finns i berget under våra fötter. Ca 100 meter ner i marken så är det runt 5 grader året om. Denna värme använder bergvärmepumpen och med hjälp av bara några få grader så kan den värma upp hela huset. För att utnyttja den här värmen borras ett hål i marken som är ca 100 – 200 meter djupt. Där förs sedan en slang ner i vilken vatten cirkulerar för att hämta värmen från berggrunden.

Med en bergvärmepump så gör du naturen en stor tjänst och det kommer även över en ganska kort tid att ha betalt sig själv. Bergvärme är ett av de absolut kostnadseffektivaste uppvärmningsalternativen.

Nibe har det största sortimentet av bergvärmepumpar i och med lanseringen av deras nya F1155/F1255 serie. De nya pumparna fyller ett behov på marknaden efter mellanstora bergvärmepumpar som passar bättre för mindre villor.
I och med de nya bergvärmepumparna så har Nibe nu ett sortiment bestående av tre olika storlekar av varvtalsstyrda pumpar. Som all Nibe bergvärmepumpar så är de väldigt effektiva och tysta och har möjligheten att sänka era energikostnader med upp till 75%.

F1155/F1255 serien har möjligheten att kopplas upp mot Nibes app Uplink som gör det möjligt att styra bergvärmepumpen ifrån telefonen. Te.x så kan du styra värmen hemma medans du är borta på semester.
De nya maskinerna är väldigt flexibla vilket gör det möjligt för maskinerna att klara av skillnader i borrdjup.

En bergvärmepump i Kungsbacka sänker dina kostnader med hög effektivitet.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om våra tjänster som rörmokare/rörläggare eller är intresserad av att installera värmepump. Ring 070-729 36 24 eller klicka på knappen för att komma till ett kontaktformulär.

Vår epostleverantör har tekniska problem och vi ber er därför ringa till oss istället. Ber om ursäkt för krånglet.